Autozonen: 42 42 08 67

Ofte stillede spørgsmål til Autozonen.dk

FAQ

Sælger I også biler?
I langt de fleste tilfælde så sælges vores opkøbte biler til eksport, dog er der også mulighed for at gøre et godt køb hos Autozonen.dk.
Er der fortrydelsesret når jeg først har solgt min bil?
Nej, der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret når handlen først er indgået. Har vi endnu ikke videreformidlet bilen vil den kunne købes igen af sælger for 105% af den handlede sum. I så fald skal bilen afhentes hos Autozonen.dk i Aarhus.
Er jeg altid sikker på at handlen går igennem?
Ja, har Autozonen.dk først tilkendegivet at ville købe din bil samt aftalt tidspunkt for fremvisning vil bilen som udgangspunkt altid blive handlet samme dag.
Får jeg en bedre pris hos Autozonen.dk for min gamle bil end hvis jeg sælger den i byt hos min forhandler når jeg køber ny bil?
Du vil altid få den bedste kontant pris hos Autozonen.dk, som jo er en ren handel, dvs. kontanter i bytte for din bil. Handler du med os vil du altid være sikret den bedste pris på din bil.
Hvor længe går der fra jeg først henvender mig til jeg står med kontanterne i hånden og er sluppet af med min bil?
Vi tilstræber at svare din henvendelse indenfor få timer. I de fleste tilfælde er bilen handlet indenfor det samme døgn. Autozonen.dk sparer dig ganske enkelt for den langsommelige proces og afregner alle biler kontant på stedet eller via straks overførsler.
Takker Autozonen.dk aldrig nej til en bil?
Jo, det hænder at der kan være tale om en speciel bil hvor flere faktorer gør at Autozonen.dk ikke kan videresælge bilen og derfor ikke kan købe den af sælger.
Er det bindende at henvende sig til Autozonen.dk?
Nej, det er ganske uforpligtende at henvende sig via hjemmesiden eller telefonisk.

Bag Autozonen.dk ApS

Autozonen’s succes bygger på gensidig tillid mellem køber og sælger. Vigtigst af alt, at køber har tillid til Autozonen, arbejdsgangen den økonomiske transaktion og konsulenten der afvikler handlen. Autozonen samarbejder med flere af Danmarks største bilhuse.

Forside     Biler til salg     Sælg din bil     FAQ     Om AutoZonen.dk      Billån

Autozonen.dk ApS
Yderupvej 37
8381 Tilst

42 42 08 67

42 42 08 77