Om AutoZonen.dk

Vi køber både brugte personbiler og varebiler. Du er velkommen til at kontakte os uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed.

AutoZonen.dk har nu eksisteret i en længere årrække.

AutoZonen.dk ’s succes bygger på gensidig tillid mellem køber og sælger. Vigtigst af alt er, at køber har tillid til AutoZonen.dk, arbejdsgangen den økonomiske transaktion og konsulenten der afvikler handlen. AutoZonen.dk samarbejder med flere af Danmarks største bilhuse. En tillidserklæring som AutoZonen.dk vægter ganske stort og ikke mindst lever op til i forbindelse med hver enkel handel.

Vores Koncept – Nemt og bekvemt!

Vi køber både brugte personbiler og varebiler. Du er velkommen til at kontakte os uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed.

Du klikker her på siden, udfylder formularen. Indenfor få timer kontaktes du af en konsulent såfremt vi har mulighed for at købe netop din bil. På baggrund af de informationer vi har modtaget fra dig, er det muligt for os at give et konkret og ikke mindst konkurrencedygtigt tilbud på din bil telefonisk eller via mail. Accepterer du tilbuddet så aftaler vi afhentnings tidspunkt og afhenter derefter bilen. Vi afregner naturligvis kontant ved afhentning. Er der tale om en dyrere bil og vil du gerne undgå at ligge inde med et større kontantbeløb kan andre betalingsløsninger aftales, såsom straksoverførsel. Kendetegnende for vore aftaler er altid at du har pengene i hænde når vi afhenter bilen.